Google Ads

Google Ads laten uw bedrijf groeien

Uw Google Ads partner

Wij halen het maximale uit uw Google Ads campagnes

Google Ads uitbesteden duur?

Niet bij AFS Marketing! Wij zijn gespecialiseerd in Google Ads en officieel gecertificeerd door Google. Hierin zijn wij natuurlijk niet de enige. Wat ons dan anders maakt? Onze ervaring en up to date kennis? Onze persoonlijke aanpak? Alle tevreden Google Ads klanten die dankzij ons een winstgevende campagne hebben draaien? Nee… wel onze no nonsense aanpak en onze filosofie dat een Google Ads campagne winstgevend moet zijn. Daarnaast zorgen wij voor een heldere rapportage, vermoeien wij u niet met vakjargon en houden wij onze kosten laag doordat wij niet in een duur kantoorpand zitten en geen peperdure auto’s rijden die u als klant uiteindelijk betaalt.

 

Omzet verhogen is topsport!

Bereik uw potentiële klanten op het moment dat zij op zoek zijn naar uw product of dienst. Onze Google Ads specialisten zorgen ervoor dat u maximale winst behaalt met een zo laag mogelijke investering.

Kom in beeld bij uw doelgroep!

Bijna 95% van alle zoekopdrachten gaan via Google. Daarom is het belangrijk om direct op de eerste pagina zichtbaar te zijn. Staat u hier niet? Dan loopt u gegarandeerd potentiële klanten mis. Door het inzetten van Google Ads, bent u direct in beeld bij uw doelgroep en komen zij sneller op uw website.

 

Meer winst dankzij lagere verkoopkosten!

Uw advertentie wordt alleen vertoont aan uw doelgroep, op het moment dat zij uw product of dienst zoeken. Doordat wij onze Google Ads campagnes zo relevant mogelijk instellen, krijgt u meer potentiële klanten op uw website en voorkomt u onnodige verspilling van uw budget.

 

Bent u klaar voor meer omzet?

Dan komen wij graag met u in contact!
AdWords specialist

Het laten opzetten en optimaliseren van uw Google Ads campagne is géén kostenpost maar een investering. Een investering die rendement oplevert. Dit laten wij u graag zien middels een gratis Quickscan.

Wij maken graag een uitgebreide analyse van de omzetkansen en geven u een duidelijk overzicht van de kosten en opbrengsten van uw Google Ads campagne. Dit bespreken wij graag in een vrijblijvend persoonlijk gesprek, onder het genot van een goede kop koffie.

Van ZZP tot MKB+

Over 20 jaar drinken wij nog steeds een goede kop koffie samen!

Een langdurige samenwerking is ons doel. Dit realiseren wij door het nakomen van onze afspraken en te zorgen voor winstgevende marketingcampagnes. Wij groeien graag met u mee!

Neem contact met ons op


    To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.