Social Media Marketing

Social Media Marketing

Als social media specialist kennen we de mogelijkheden van de belangrijkste social media platformen en ontzorgen wij onze klanten op het gebied van social media marketing en social media advertising. Van een complete social media strategie tot social media consultancy, wij leveren de aanpak die het best past bij uw doelstellingen.

 

Social media marketing, wat is het precies?

Social media is al jaren niet meer weg te denken uit ons digitale leven. We liken, delen en taggen wat af. Ook uw doelgroep maakt gebruik van social media. Dagelijks wordt Facebook gecheckt (soms meerdere keren per dag) en plaatsen we foto’s op instagram, kijken we op LinkedIn en bekijken we video’s op Youtube.

Social media marketing is een marketingtechniek waarbij social media ingezet wordt om uw doelgroep te benaderen en uw doelen te behalen.

Waarom social media marketing?

Het grootste voordeel van social media is het enorme bereik. Dit biedt volop kansen om uw doelgroep te bereiken.

Gaat u voor meer interactie, meer naamsbekendheid of meer conversies?

Social media marketing is uitermate geschikt voor:

  • Het vergroten van uw naamsbekendheid
  • Kennisoverdracht
  • Het genereren van meer traffic naar uw website/webshop
  • Het vergroten van de interactie met uw doelgroep
  • Het realiseren van verhoogde verkoopkansen

Het is essentieel om uw social media strategie af te stemmen op uw doelstellingen. Hoe breder u uw strategie inzet, hoe minder gericht uw strategie werkt. U kunt dit zien als schieten met hagel in het donker, waardoor uw campagne niet het gewenste resultaat zal bereiken.

Social media marketing bij AFS Marketing

Bij AFS Marketing werken wij dagelijks aan het succes van onze klanten. Wij bieden een uitgebreid pakket diensten op het gebied van social media, afgestemd op uw doelstellingen en doelgroep. Onderstaand een greep uit onze diensten.

Social media marketing strategie

Met een goede strategie bereikt u meer. Wij kijken graag hoe we de juiste social media strategie kunnen creëren om uw doelen te realiseren. Hierbij werken we vanuit het See Think Do Care model van Google. Wij maken een analyse van de social media kanalen waarop uw doelgroep zich bevind en in welke aankoopfase zij op dit moment zijn.

Social media advertising

Adverteren op social media biedt volop mogelijkheden om in beeld te komen bij uw potentiële klanten. Zo kunnen wij Facebookpromoties inzetten om meer traffic naar uw website te creëren, adverteren op LinkedIn om zakelijke leads te genereren of het maken YouTube advertenties die uw naamsbekendheid een boost geven.

AFS Marketing realiseert effectieve en efficiënte advertentiecampagnes die bijdragen aan uw online doelstellingen. Door advertenties te targeten op o.a. demografische of intentiegerichte data, zorgen we dat er uitsluitend advertenties vertoond worden aan mensen die binnen uw potentiële doelgroep vallen.

Social media consultancy

Heeft u al kennis van social media, maar wilt u graag advies over het optimaliseren hiervan? Wij kijken graag met u mee en zullen u praktische en inspirerende tips geven waarmee u echt verder kunt.

Mogen wij u helpen?

Benieuwd hoe wij social media marketing inzetten of heeft u advies nodig? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op


    To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.