Branding Campagnes

Branding campagnes zetten uw bedrijf op de kaart!

Wij creëren awareness en zorgen dat de consument een gevoel krijgt bij uw merk, product of dienst.

branding campagnes

Branding campagnes

Wilt u de bekendheid en het bereik van uw merk, product of organisatie vergroten? Bent u op zoek naar manieren om onder de aandacht te blijven binnen uw doelgroep? Door onze uitgebreide vakkennis zijn wij in staat om branding campagnes professioneel op te zetten. Wij werken met de doelstellingen van uw organisatie om grote merk- of productbekendheid onder de doelgroep te bereiken.

Branding en sales zijn onlosmakelijk verbonden. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om naast conversiegerichte kanalen ook te investeren in branding campagnes. Bijvoorbeeld via display advertising in AdWords als onderdeel van een awareness marketingstrategie of actiematige campagne.

Wat zijn de kosten voor een branding campagne?

De kosten voor branding campagnes zijn afhankelijk van uw doelstellingen, wensen en concurrentie. Om bijvoorbeeld een merknaam te promoten binnen het Google display netwerk, kunt u met een paar euro per dag, al een aardig bereik krijgen. Het filteren van doelgroepen kan leiden tot lagere kosten. Bijvoorbeeld: een tandarts in een bepaalde stad wil onder de aandacht komen van mensen in de leeftijd van 25 tot 50 jaar. In dit geval zullen wij de branding campagne zodanig inrichten dat er alleen advertenties worden vertoont aan mensen in de stad, die binnen de leeftijdscategorie vallen. Wanneer u een nieuw merk frisdrank in de markt wilt zetten, wilt u natuurlijk een zo groot mogelijk bereik.

Wij maken graag een analyse en een plan van aanpak voor u. Door lage overheadkosten en onze SCRUM werkmethode, zijn wij in staat om uitstekende resultaten te behalen, tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Interesse? Neem contact met ons op


    To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.