Linkbuilding

Linkbuilding

Zoekmachine optimalisatie bestaat voor zo'n 60% uit het aanpassen van de titels op uw website, het zorgen voor een goede site structuur, het schrijven van de juiste content en andere zaken

Deze optimalisaties spelen zich allemaal af, onder de ‘motorkap’ van uw site. De overige 40% van uw ranking in Google is afhankelijk van de kwaliteit van de links naar uw website, de zogenaamde backlinks. Het verzamelen van backlinks wordt ‘Linkbuilding‘ genoemd. Linkbuilding is het plaatsen van links naar een website, waardoor Google de website hoger zal waarderen in de zoekresultaten.

Iedere website krijgt door Google een bepaalde reputatie score toegewezen. Voorheen werd dit uitgedrukt in de zogenaamde Pagerank (PR). Deze pagerank werd uitgedrukt in een cijfer op een logaritmische schaal van 0 tot 10. Hoe hoger het cijfer was, hoe belangrijker Google de website vond. De laatste jaren is het algoritme van Google vaak veranderd en werkt men tegenwoordig met indicatoren als Trustflow en Page Authority. Deze waarden geven de betrouwbaarheid van het linkprofiel van een website perfect weer. Hierdoor komen websites met een goede score sneller op hogere ranking in de zoekresultaten. Een link vanaf deze websites, naar uw website is dus van grote waarde voor uw ranking binnen de zoekresultaten.

AFS Marketing weet precies wat u wel en niet moet doen, op het gebied van linkbuilding. Wij geven u graag advies over de do’s & don’ts op het gebied van linkbuilding en kunnen deze werkzaamheden volledig voor u verzorgen.

Wij komen graag met u in contact voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!


    To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.