Website optimalisatie

Website optimalisatie

Heeft u een website of webshop, maar heeft u het gevoel dat u hier nog geen rendement uit weet te halen?

Website optimalisatie

Website optimalisatie is een belangrijk onderdeel van online succes. Uw website is geen online vitekaartje, maar een belangrijk marketinginstrument.

Vrijwel alle mensen die zoeken naar een product of dienst, zullen zich eerst oriënteren via Google. Wanneer u niet vindbaar bent, is er een gemiste kans en zal uw potentiële klant zijn aankoop doen bij uw concurrent.

Elke website of webshop heeft de potentie om meer leads of omzet te genereren. Hiervoor dient uw site wel gevonden te worden door uw potentiële klanten. Een hoge positie in de organische zoekresultaten van Google heeft hier grote invloed op. Meer dan 85% van de Nederlanders (en dus ook uw doelgroep) maakt gebruik van Google. Een positie op pagina 1 binnen de zoekresultaten zal dan ook logischerwijs leiden tot meer potentiële klanten naar uw website of webshop.

AFS Marketing heeft brede kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van website optimalisatie. Ons team van internet marketing specialisten weet precies wat er nodig is om uw online positie te maximaliseren.

Website optimalisatie is maatwerk

Door onze ervaring zijn wij van vele markten thuis. Zo ook op het gebied van website optimalisatie. Door onze variatie aan klanten, weten wij wat er binnen veel branches speelt en welke zoektermen belangrijk zijn voor uw bedrijf. Voor veel mensen is website optimalisatie nogal een vaag begrip en krijgt men er niet echt een gevoel bij. Juist daarom leggen wij graag alle stappen helder en duidelijk aan u uit. Onze methode werkt als volgt:

  • Als eerste bekijken wij uw bedrijf en doelstellingen. Wat zijn precies uw belangrijkste producten/diensten en welk resultaat heeft u voor ogen?
  • In navolging hierop, maken wij een analyse van de zoektermen die relevant zijn voor uw branche en aan uw producten. Aan de hand van een zoekwoordanalyse, kunnen wij zien op welke zoektermen wordt gezocht en weten wij waarop we moeten scoren.
  • Vervolgens kijken wij naar de actuele positie van uw site wanneer deze zoektermen worden ingetypt in Google.
  • Op basis van bovenstaande punten, analyseren wij de verbeterpunten van uw website of webwinkel.
  • Wij analyseren uw site op een diversiteit aan factoren waar Google naar kijkt, wanneer uw site geïndexeert wordt.
  • Wanneer wij alle bovenstaande informatie helder hebben, brengen wij een realistisch advies uit om een optimaal website optimalisatie traject te starten en uw omzetkansen te vergroten.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. De website optimalisatie die nodig is om een succesvolle onderneming te realiseren, is daarom per bedrijf verschillend. Door het bovenstaande stappenplan, krijgt u altijd een advies op maat en een helder plan van aanpak. Ook kunnen wij u een helder beeld geven van de verwachte bezoekers en omzet.

Benieuwd naar wij voor u kunnen betekenen op het gebied van website optimalisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!


    To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.