Facebook Adverteren

Facebook Adverteren

Facebook adverteren met resultaat!

Met bijna een 950 miljoen dagelijkse gebruikers, is Facebook een heel effectief marketingmiddel voor ondernemers. De combinatie van het aantal gebruikers en de specifieke segmentatiemethoden maakt adverteren op Facebook lucratief. Ook u kunt via Facebook makkelijk uw doelgroep bereiken en uw naamsbekendheid en conversies verhogen.

Doelstelling van uw facebookadvertenties

Wat wilt u dat uw doelgroep doet wanneer zij uw advertentie ziet? Meer klikken naar uw website genereren? Naamsbekendheid opbouwen? Meer likes op uw Facebook-pagina? Er zijn verschillende doelstellingen waar u uit kunt kiezen. Meer likers, meer klikken naar uw website, meer betrokkenheid? Wij regelen alles voor u. Al vanaf € 2,- per dag bent u in beeld bij uw doelgroep. Vergelijk dat eens met een advertentie in de krant of het verspreiden van een flyer.

Gericht adverteren

Wij weten uw doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om een landelijke campagne voor gebruiksartikelen, een regionale campagne voor mensen die net verloofd zijn en een trouwlocatie zoeken of een internationale campagne om uw naamsbekendheid wereldwijd te vergroten; Wij zorgen voor gegarandeerd aantoonbaar resultaat. Indien u niet tevreden bent, krijgt u uw investering terug!

Benieuwd naar onze succesverhalen? Wij komen graag bij u langs om onze behaalde resultaten te laten zien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Neem contact met ons op


    To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.