Het internet marketing bureau dat rendement oplevert

Op zoek naar een internet marketing bureau dat wél rendement oplevert?

Het internet marketing bureau dat rendement oplevert!

Gegarandeerd meer bezoekers, meer omzet en meer winst

Wij zij hét internet marketing bureau, dat samen met u voor de volle winst wil gaan. Met onze kennis weten wij precies hoe wij uw onderneming kunnen laten opvallen ten opzichte van uw concurrentie. Het is niet zo dat er één techniek of één internet marketing methode is, die er voor zorgt dat uw website goed wordt gevonden. Het combineren van verschillende technieken en het inspelen op geanalyseerde data en trends, zorgen voor uw succes. Daarom beschikt ons internet marketing bureau over specialisten in verschillende vakgebieden. Al onze specialisten werken samen en zullen zich maximaal inzetten voor uw project. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw website of webshop een succes wordt!

Internet marketing, ook wel online marketing genoemd , is een begrip dat steeds vaker voorbij komt op verschillende blogs, televisieprogramma’s en social media. De meeste mensen hebben bij internet marketing het gevoel, dat dit niet goed meetbaar is en men niet precies weet waarvoor men betaalt. Veel internet marketing bureau’s zijn doorgaans vaag over hun werkzaamheden of geven u rapportages die in hun voordeel zijn gemaakt. Door deze onduidelijkheid en selectieve rapportages van veel internet marketing bureau’s, hebben wij besloten om ons te onderscheiden. Zo maken wij offertes en rapportages in begrijpelijke taal en zullen u niet vermoeien met vakjargon.

Uw website of webshop kan niet zonder internet marketing

Het is er de laatste 10 jaar langzaam ingeslopen, maar we kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet, Google en social media. Snel de laatste nieuwtjes weten?, dan gaat u het internet op. Als we een product of dienst zoeken, gebruiken wij Google. Informatie nodig over een persoon?, dan kijkt u op social media. Zou u zich nog een wereld zonder Google kunnen voorstellen? Precies!

Internet is tegenwoordig dusdanig in de samenleving doorgedrongen, dat wij ervan overtuigd zijn dat ieder bedrijf de mogelijkheden van internet marketing, zou moeten onderzoeken.

Internet marketing kent geen grenzen

Internet is toegankelijk voor iedereen. Geografische grenzen behoren tot het verleden. Wanneer u bijvoorbeeld een winkel heeft in Utrecht, dan komt het waarschijnlijk niet of nauwelijks voor dat klanten speciaal uit Groningen naar Utrecht komen voor uw winkel. Deze klant uit Groningen kan echter een hoge potentie kennen. Het is dus zonde om deze potentiële klant aan uw neus voorbij te laten gaan. AFS Marketing zorgt ervoor dat u bij uw potentiële klanten in beeld komt. Uw winkel is hierdoor met één klik verwijderd van potentiële klanten. Deze kans op omzet laat u toch niet aan zich voorbij gaan?

Online stilstand is achteruitgang

Het gebruik van internet wordt steeds groter. Dit is bij 99% van alle ondernemers bekend. De meeste mensen zoeken voor een aankoop van een product of dienst, informatie via internet. Internet marketing zorgt ervoor dat u zichtbaar bent bij uw doelgroep, op het moment dat zij op het punt staan om een aankoop te doen. Bijvoorbeeld: Wanneer iemand zoekt op “damesfiets Utrecht”, is het van groot belang dat uw fietsenwinkel in Utrecht bij die persoon onder de aandacht komt. Deze persoon zoekt namelijk een fietsenwinkel in Utrecht en de kans op een bezoek aan uw winkel neemt hierdoor toe. Voor webwinkels die fietsen verkopen, zonder fysieke winkel, is het ook mogelijk om op deze zoekterm gevonden te worden. Veel mensen kiezen namelijk voor het gemak van online bestellen en thuisbezorgen. Internet marketing is daarom dus van groot belang voor fysieke en online winkels.

Internet marketing zorgt voor meer klanten

Internet marketing heeft als primaire doelstelling, dat potentiële klanten uw website of webshop vinden, zonder uw bedrijfsnaam te kennen.Iemand zoekt bijvoorbeeld op een bepaald product en komt dan op uw website terecht. Dit is natuurlijk het ideale beeld en lijkt daardoor ook lastig, gezien uw concurrentie boven u staat in de zoekresultaten. Met internet marketing van AFS Marketing is een goede positie zeker te realiseren. Door op het juiste moment op de juiste plekken zichtbaar te zijn, zullen uw potentiële klanten uw website of webshop zeker bereiken.

Onze internet marketing formule

Om uw online succes te garanderen, bieden wij een synergie aan mogelijkheden. Zo kunt u denken aan:

  • Een website of webshop ( Er zijn nog bedrijven die geen website/webshop hebben)
  • Zoekmachineoptimalisatie ( Beter vindbaar in de organische zoekresultaten in Google)
  • Zoekmachine adverteren ( Wij zijn Google Partner en AdWords specialist)
  • E-mailmarketing ( Conversiegerichte e-mailcampagnes)
  • E-commerce ( Wij zorgen voor een maximale ROI)
  • Remarketing ( Uw bedrijf blijft onder de aandacht van uw bezoekers)
  • Conversieoptimalisatie ( Neuromarketing, kleurgebruik en call to action op uw site)
  • Affiliate marketing ( Laat anderen geld verdienen door uw producten te promoten)

Het voordeel van internet marketing

Met traditionele offline marketing, is het lastig om te meten wat het rendement is uit uw investering. Internet marketing heeft daarintegen als groot voordeel, dat u exact weet wat u per bezoeker betaalt en wat een lead uiteindelijk heeft gekost. Hierdoor heeft u het rendement inzichtelijk en zullen wij onze campagnes op een dusdanige manier instellen, zodat u alleen investeert in zoektermen, waarvan het rendement positief is. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.